AKADÁLYMENTESÍTETT INFORMÁCIÓK TISZAÚJVÁROS

Elérhetőség

Tiszaújvárosi Sport-Park Nonprofit Kft.

H-3580 Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.

Fax: +36 (49) 542-044

Telefon: +36 (49) 542 030,542-045

E-mail : Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szolgáltatások

 

Játékcsarnok

A 48x25 m alapterületű, parketta borítású játékcsarnok számos színvonalas sport és kulturális rendezvény színtere. A küzdőteret egy 1200 férőhelyes lelátó veszi körül és biztosítja vendégeinknek, hogy kényelmesen kövessék végig az eseményeket.

 

Edzőterem

A sportpadló borítású edzőterem, melynek alapterülete 45x23 m szintén alkalmas a sportrendezvényeken kívül egyéb kulturális rendezvények, így például fogadások, koncertek, árubörzék stb. lebonyolítására.

 

Uszoda, szauna, pezsgőfürdő

A 6 pályás, 1,8 m mély uszoda a közvetlenül mellette található pezsgőfürdővel, finn és infraszaunával, merülőmedencével télen-nyáron várja a felfrissülni vágyó kedves vendégeinket.

 

Atlétika- és labdarúgó stadion

Az atlétika és labdarúgó stadionban nagyszabású sportrendezvényeket, koncerteket bonyolítottunk le az elmúlt években. (pl.: MLSZ Centenáriumi Kupa, UEFA Régiók Kupa). A rekortán borítású futópályát élsportolók, valamint az atlétikát hobbi szinten űző sportolók egyaránt használhatják. Az atlétika pálya körül egy 2000 férőhelyes fedett lelátó található, melyről kitűnő lelátás nyílik a centerpályán zajló eseményekre. Az edzőtáborozó labdarúgócsapatok számára a stadionon kívül 3 füves labdarúgó edzőpálya biztosít megfelelő feltételeket.

 

Triatlon klubház

 

Teniszcsarnok, szabadtéri teniszpálya

A tenisz rajongóit hat szabadtéri-, két fedett-, salak borítású teniszpálya várja a hét valamennyi napján.

 

Ezen felül vendégeink rendelkezésére áll egy strandröplabda pálya is.

 

Labdarúgó pályák

A 104 X 68 m- es műfüves labdarúgópálya kiválóan alkalmas téli edzőmérkőzésekre, szabadtéri edzések megtartására.

 

Súlyemelő csarnok, asztalitenisz csarnok

 

Kajak-kenu tanmedence

 


Görkorcsolya pálya

 

Nem sportjellegű rendezvények (cégek sportnapjai, kiállítások, vásárok) szervezését, lebonyolítását vállaljuk. Számos évek óta visszatérő megrendelőnk bizonyítja szakembergárdánk elkötelezettségét.

 

A sportolni, kikapcsolódni vágyó lakosság az atlétikai pályát, a streetball pályát, a lábtenisz pályát, a III. számú füves labdarúgópályát,és a strandröplabda pályát térítésmentesen használhatja.

 

Reklám

A Sportcentrum látogatottsága kiemelkedően magas, így lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy e nemzetközi színvonalú sportlétesítményben cége logóját, nevét, címét, vagy egyéb speciális jellegű hirdetéseit elhelyezze a még meglévő szabad reklámfelületeken.


Megközelítés

 

Közúton:

Budapesttől Tiszaújvárosig az M3-as autópályán

 

Levegőben:

Repülőtér a közeli nagyvárosokban található

 

Miskolc (33 km)
Nyíregyháza (60 km)
Debrecen (66 km)