Akadálymentesített információk tiszaújváros

Másolatszolgáltatás:

Minden könyvtárhasználónk térítés ellenében veheti igénybe ezt a szolgáltatást a Ruhatári pultnál. Színes másolatot a Ruhatári pultnál (fénymásolás) és az eOlvasóteremben (nyomtatás) is kérhet.

A másolatkérés előtt a könyvtári dokumentumokat kérjük, mutassa be a könyvtárosnak. Erre a szerzői jogi törvény előírásai miatt van szükség, melynek értelmében teljes egészében könyvet, sajtóterméket, kéziratot (pl. szakdolgozat), fotót nem lehet másolni, illetve nem készíthető másolat a "Nem sokszorosítható" jelöléssel ellátott kötetekről.

Iratfűzés:

Térítés ellenében vállaljuk A/4-es méretben szakdolgozatok, kéziratok, egyéb iratok műanyag spirálkötését. A szolgáltatás a Ruhatári pultnál igényelhető.

Laminálás:

Egy laminálógép és a hozzá való fóliák segítségével könnyedén időtállóvá tesszük kedvenc fotóit, fontos iratait, vagy erősebb használatnak kitett bármilyen papír alapú dokumentumait.

A laminálás segítségével tökéletes állapotban megőrizheti az utókornak gyermekei rajzait, vagy nagyban megnövelheti fontos dokumentumai ellenálló képességét a mindennapi használat veszélyei ellen. A szolgáltatást A/5-ös, A/4-es és A/3-as méretben a Ruhatári pultnál igényelheti.

Faxolás:

Kül- és belföldre egyaránt továbbítunk telefax üzeneteket a 49/542-010-es számon. Küldésre csak a könyvtár nyitvatartási idejében, fogadásra pedig nonstop van lehetőségünk. A szolgáltatás térítés ellenében a Kölcsönzőpultnál vehető igénybe.