Akadálymentesített információk tiszaújváros

Társasjátékos délután

A klub lehetőséget biztosít a játékos lelkű érdek-lődőknek, baráti társaságoknak, családoknak különböző típusú társasjátékok megismerésére. Táblás és kártyás stratégiai, asszociációs és party játékaink közül választhatnak az érdeklődők.

Korosztály: felnőtt Időtartam: 2 óra Kapcsolat: Szabóné Nagy Gyöngyi ; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Helyszín: Tiszaszederkényi Fiókkönyvtár


 Fonalvarázs

A programot a fonal szerelmeseinek ajánljuk, legyen az kötés, horgolás, hajócsipke, amigurumi vagy makramé, illetve bármi ami fonalból egy kis leleményességgel megvalósítható. Alkotás közben időt és teret biztosítunk az élmények és tapasztalatok, információk, minták, esetleg fonalak csereberéjére.

Korosztály: felnőtt Időtartam: 2 óra Kapcsolat: Vig Edit ; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Helyszín: Tiszaszederkényi Fiókkönyvtár


 Gondolat Kávézó

Szeretettel meghívjuk a Gondolat Kávézóba! Váljon Ön is kávémesterré, és készítsen velünk különleges „gondolt" kávét! Ugyan most még csak virtuálisan, de amint a könyvtár újra kinyit, személyesen is várjuk Önt és barátait. Addig is legyen mester, írjon nekünk gondolatokat, idézeteket, hiszen ezekből lesznek a finom kávék! Lássuk is hogyan!

A gondolatok a szívet melengető beszélgetések alapjai. Ön is fontos, Önt is várjuk, számítunk Önre is, tartozzon közénk! Itt találkozni lehet, itt barátságok köttetnek, itt a mosoly szívet erősít és lelket boldogít.

Miért is érdemes ebben a programunkban részt venni?

Mert fejleszti, és kiteljesíti a belső harmóniát azáltal, hogy a pozitív gondolkodást és életszemléletet napi rutinná varázsolja. A programban résztvevők rendszeresen kapnak lehetőséget személyes találkozókra (Kávé percek). A Kávé percek alkalmával a gondolatokat segítünk valósággá váltani. A Mesterek gondolatait a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. Kérjük, hogy az idézet vagy gondolat elé írják a kínálatban szereplő specialitás nevét. A választék igényeiknek megfelelően folyamatosan bővül, dinamikusan változik.Kérdése van? Ötlete van? Írjon nekünk!

Hívjon a 06-49/544-552 számunkon!